EFM schenkt ‘zwerfvuilfiets’ tijdens Europort

EFM onderlinge schepenverzekering u.a. uit Meppel ondersteunt de actie van Peter Smith van Klean (Klagen Loont Echt Absoluut Niet) World Wide. Smith is druk bezig om in grote steden plastic flesjes van straat te vissen. Doel is om de wereld te ontdoen van 50 miljard kilo plastic die in alle wateren ligt.

Omdat EFM veel waarde hecht aan een gezonde binnenvaart, werd besloten om de organisatie Klean World Wide te sponsoren met een fiets. Dit was een wens van Peter om nog effectiever zijn zwerfafval te verzamelen.

‘De zorg om het milieu, biedt de binnenvaart kansen om zich te onderscheiden’, aldus Johan van Assen, hoofd Advies en Verkoop, van efm.’ Wij zien veel initiatieven bij onze klanten om het varen nog milieuvriendelijker te maken. Neem als voorbeeld onze deelgenoot Sietse van der Hoeff die zijn schip “Nova” uitgerust heeft met duurzame motoren. Maar ook de “Berenzina” van Ewald Vonk laat duidelijk zien welke technologische ontwikkelingen er gaande zijn. Wij hebben als efm voor deze schepen verzekeringstechnische oplossingen gevonden om deze initiatieven te ondersteunen. Wij geloven dat de nu al milieuvriendelijke binnenvaart absoluut de toekomst heeft.’

Tijdens Europort in Rotterdam, ontvangt Peter Smith op vrijdag 8 november om 14.00 uur een nieuwe fiets die wordt uitgereikt door Van Assen. De overhandiging vindt plaats in stand 7000.

Udinga media

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.