Noodopvang voor 98 asielzoekers op cruiseschip in Hellevoetsluis

HELLEVOETSLUIS – In Hellevoetsluis is vanaf november op een riviercruiseschip in de Koopvaardijhaven noodopvang ingericht voor 98 asielzoekers.

Klik hier om verder te lezen

2 gedachten over “Noodopvang voor 98 asielzoekers op cruiseschip in Hellevoetsluis”

    1. Er komt ruimte voor maximaal 98 asielzoekers en /of statushouders voor maximaal 3 maanden. Ik heb het gemeentebestuur gevraagd wat er vooral met die statushouders gebeurt als de 3 maanden voorbij zijn. Is het dan de bedoeling dat die statushouders ook in Hellevoetsluis een woning aangeboden krijgen? Welke maatregelen gaat de gemeente nemen om eventuele verhoging van de misdaad aan te pakken? Op alle door mij gestelde vragen kreeg ik niets zeggende antwoorden. Ik ben heel sceptisch en voorzie problemen. Hoop oprecht dat ik ongelijk krijg.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.