Statendam voor Rio

Hallo allemaal, nog net voor de kerstdagen leg ik mijn penselen neer en kan ik zeggen, die is klaar !
De Statendam, prototype voor de Rotterdam en voor mij de mooiste ! heb ik hier weergegeven met alles om het schilderij en dus ook dit prachtige schip op te tillen van mooi, mooier naar mooist. De prachtige lucht als een kroon er boven , de rotsachtige kust van Brazilie, ( met zijn absurde Rotsen) die een schitterende achtergrond vormt voor dit schip wat helaas zijn einde niet verdiend heeft.
Soms denk je….. in wat voor land leven we? de ondergang van de Slamat, wie weet dat? het verlies van N.Amsterdam, Zwarte Zee enz.enz. wie weet de achtergronden ???
Het is als met de donkere dagen voor kerst, somber, gelukkig kan ik en met mij vele anderen doormiddel van foto,s en schilderijen een tipje van al dit mooie toch nog laten zien en ik geloof dat dit schilderij er toe zal bijdragen.
Het is te koop , alleen 18 jan. wil ik het wel bij me hebben op de Rotterdam tijdens de Nieuwjaarsreceptie.
hartelijke groet en nogmaals ……..HELE FIJNE KERSTDAGEN EN EEN GEZOND 2015

Frans en Hanneke Romeijnsen GALERIEMARKANT.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.