Waterscouting De Oude Tip

Beste allemaal,

Onze waterscouting De Oude Tip in Maasbracht dreigt voor 19 juli 2012 haar oude stek in de haven van Maasbracht te moeten verlaten op laste van een dwangsom a 500 euro per dag van Rijkswaterstaat. Maar waar dan naartoe gaan is nog niet duidelijk…

De gemeente Maasgouw en Rijkswaterstaat willen ons bij de waterscouting van Heel zetten. Uit een enquete onder de ouders blijkt dit te ver weg voor de kinderen en de ouders om te brengen, is het uitermate ongewenst en geeft tot nu toe 50% van de ouders aan dat hun kind dan mogelijk met scouting gaat stoppen!

Gemeente en Rijkswaterstaat hebben ons eerst tientallen jaren gedoogd, ons toegezegd dat wij in de plannen voor het nieuwe havenfront kunnen blijven liggen, maar dan vorig jaar deze toezegging intrekken, 7 maanden lang met ons zonder blijkbaar serieuze stappen te kunnen maken maar wel met geruststelling hierover naar een alternatieve plek zoeken, en als dan Rijkswaterstaat de plannen niet concreet genoeg vindt, alsnog ons in allerijl met een dwangsom de haven uit jagen… En naar een plek die niet goed is voor onze vereniging!

Help ons door de petitie te tekenen via onze website De Oude Tip

Vergeet ons niet en doe het svp meteen!

Namens al onze scouts en betrokkenen, ontzettend bedankt!

Christophe van Dijken vice-voorzitter waterscouting De Oude Tip Maasbracht

1 gedachte over “Waterscouting De Oude Tip”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.