Collectie Binnenvaartmuseum

Na geruime tijd achter de schermen (t)huiswerk te hebben gedaan kunnen we nu met trots dit nieuwe onderdeel van de website presenteren. Vanaf heden is de ‘Collectie Binnenvaartmuseum’ via de link

Klik hier voor de Collectie Binnenvaartmuseum (debinnenvaart.nl)
ontsloten voor digitale bezoekers.

Naast de virtuele rondleiding door het Binnenvaartmuseum op de site van vereniging ‘De Binnenvaart’ www.debinnenvaart.nl kunt u nu ook een overzicht zien van een groot aantal objecten uit het Binnenvaartmuseum.

We hebben hiermee als doel de collectie digitaal te presenteren. Bezoekers van de website krijgen hiermee een overzicht van wat er in het Binnenvaartmuseum te zien is en dat het zeker de moeite waard is het museum in het ‘echt’ te bezoeken.

Voor de bezoekers van het Binnenvaartmuseum geeft dit per object de nodige achtergrondinformatie om kennis op te doen over de scheepsmodellen en de overige attributen. Via een QR-code krijgt men op uw smartphone toegang tot de afbeelding en informatie op de website.

Er is gestart met een beschrijving van 64 onderdelen van de collectie in het Binnenvaartmuseum. Daarnaast zijn er 80 vlaggen te zien. Het is een levendige site waar in de toekomst nog veel meer objecten en vlaggen te zien zijn. Regelmatig zullen er aanvullingen zijn.

Zodra het Binnenvaartmuseum weer open is heten we u van harte welkom.

Adres: Werf van De Biesbosch 94 in Dordrecht

iedere donder- en zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.