Expositie van schilderijen van Frans Romeijnsen

Hallo, de meesten weten het al maar toch, nogmaals attentie voor een fantastische expositie van schilderijen van Frans Romeijnsen, waarschijnlijk de grootste tot nu toe. Ik neem mee meer dan 50 maritieme schilderijen maar laat ook zien hoe ze er halverwege uitzien, naast dit maritieme werk neem ik ook bloemen, dieren etc mee zodat ook liefhebbers daarvoor aan hun trekken komen.
Zeker als ik denk aan strand zee en lekker eten moet dit voor ieder een geweldige dag worden.ik ben er rond 12.00 uur en blijf tot 17.00 uur of wat later.

Los van mijn schilderijen zult de gehele 1ste en 2de pinksterdag kunnen genieten van zang en muziek, dus bij deze….. iedereen uitgenodigd

Het belangrijkste voor jullie is het adres: Strandrestaurant Nederzandt
Langevelderslag 52-54
2204 AH Noordwijk


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.