Hier wederom een korte update van het project Varen doe je samen!

Beste mensen,

Hier wederom een korte update van het project Varen doe je samen!

VDJS aanwezig bij HISWA Amsterdam Boat Show 2013
VDJS is deze week van woensdag 6 tot en met zondag 10 maart 2013 met een eigen stand aanwezig op de HISWA Amsterdam Boat Show 2013 in de Amsterdamse RAI. De beurs is welliswaar een dag korter dan voorheen, maar is op woensdag, donderdag en vrijdag tot 22.00 uur geopend. Als u zelf een usb stickje meeneemt, zetten wij de meest recente Knooppuntenboekjes en folders er voor u op! VDJS is te vinden op standnummer 07.426 in Hal 7. En als het goed is zijn er ook voldoende VDJS vlaggen! De beurs is van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot en met 22.00 uur, en zaterdag en zondag van 10.00 tot en met 18.00 uur. Meer informatie over de beurs is te vinden op www.hiswarai.nl

Brochure Staandemastroute 2013
De brochure over de staande mast route is de afgelopen weken geactualiseerd. De digitale brochure is binnenkort te downloaden op www.varendoejesamen.nl en wordt uiteraard ook in de gratis varen doe je samen App opgenomen. De gedrukte brochure is deze week onder andere verkrijgbaar op de VDJS stand in de RAI.

VDJS App
De App is vooral gericht op de pleziervaart. Centraal staan de zogenaamde (mogelijk gevaarlijke) knooppunten die per regio inzichtelijk zijn. Er zijn tevens een aantal handige extra’s ingebouwd die veilig vaarweggebruik stimuleren. Bijvoorbeeld een meldfunctie voor onveilige locaties, een quiz waarmee u kunt controleren hoeveel u zelf weet over veilig varen en een checklist die helpt om veilig te handelen in lastige situaties. De App is te vinden in de App store onder ‘varen doe je samen’ en is geschikt voor iPhone en iPad.

De geactualiseerde Knooppuntenboekjes en folders zijn binnenkort weer gratis te downloaden op www.varendoejesamen.nl en uiteraard ook in de gratis varen doe je samen App.

Wijziging e-mailadres?
Regelmatig krijgen wij updates retour omdat een e-mailadres niet meer werkt. Als u een nieuw mailadres krijgt of als u zich wilt afmelden voor deze updates kunt u dat aan ons doorgeven via [email protected]

Ga voor de gratis VDJS App – geschikt voor iPhone, iPad en Android – naar de App store.

Met vriendelijke groet en misschien tot in de RAI,

Hylke Steensma
Projectleider Varen doe je samen!

Stichting Recreatietoervaart Nederland (SRN)
Hoofdstraat 82, 3972 LB Driebergen-Rijsenburg
Postbus 102, 3970 AC Driebergen-Rijsenburg
0343-524749
06-26254899
[email protected]
www.varendoejesamen.nl & www.srn.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.