Lancering nieuwe website op de HISWA Amsterdam Boat Show

‘Varen doe je Samen!’ heeft haar website geheel vernieuwd en bundelt alle informatie over veilig varen. Het samenwerkingsverband ‘Varen doe je Samen!’ geeft voorlichting aan alle vaarweggebruikers over veilig varen. ‘Varen doe je Samen!’ staat vanaf woensdag 16 maart op watersportbeurs HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI. De nieuwe website wordt na de opening van de beurs op woensdag 16 maart om 11.30 uur op de stand van ‘Varen doe je Samen!’ gelanceerd.

Veilig kunnen varen is zowel voor de recreatie- als de beroepsvaart van groot belang. Om de veiligheid op de Nederlandse vaarwegen te vergroten is ‘Varen doe je Samen!’ gelanceerd. Het gaat om een landelijk samenwerkingsproject van onder andere Rijkswaterstaat, de provincies, Koninklijke BLN-Schuttevaer, de watersportsector en de Unie van Waterschappen. Naast voorlichting over de veiligheid óp het water, wordt aandacht besteed aan de reisvoorbereiding en de (technische) preventie. Daarnaast zijn mogelijke gevaarlijke situaties beschreven in de knooppuntenboekjes, waar veilige adviesroutes in worden aangegeven. Kijk voor meer informatie op www.varendoejesamen.nl.

HISWA Amsterdam Boat Show

De HISWA Amsterdam Boat Show vindt plaats van 16 t/m 20 maart 2016 in de RAI Amsterdam. De stand van ‘Varen doe je Samen!’ staat op het Veiligheidseiland en heeft standnummer 07.103D. Watersporters zijn welkom voor praktische tips en kunnen op een (interactieve) vaarkaart hun knelpunten aangeven. Naast de dagelijkse presentatie over veiligheid op het vaarwater, worden er filmbeelden getoond van specifieke situaties op het water. De openingstijden zijn te vinden op www.hiswarai.nl.

Meer informatie over ‘Varen doe je Samen!’ kun je vinden op www.varendoejesamen.nl of download de ‘Varen doe je Samen!’ App via Android of ITunes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.