Veense schipper grote orgelhit op YouTube

Als binnenvaartschipper André Nieuwkoop (25) orgel komt spelen, zit de kerk vol. Zo ook deze zaterdagavond tijdens een psalmzangavond op hele noten in Lexmond.

Veense schipper grote orgelhit op YouTube

4 gedachten over “Veense schipper grote orgelhit op YouTube”

  1. Andre, Ik kreeg vorig jaar voor mijn verjaardag een avond in de grote of St Maartenskerk in Zaltbommel als cadeau. Dat was voor mij een verschrikkelijk waardevol cadeau met kippevel. Ik wilde dit jaar weer maar heb geen vervoer, mag zelf niet meer rijden, maar ik kom wel . Scootmobiel op de trein, ik heb een zitplaats en maak er een dagje Zaltbommel van en kom s’avonds genieten en uit het diepste van mijn hart meezingen. Ik wens jou heel veel zegen voor deze avond en bid God dat vele mensen gezegend zullen worden Misschien zien we elkaar nog Andre , schipper naast en met God veel zegen. joop van Harskamp..Ede

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.