‘Wat is er mis met wat minder?’

Schipper Martin van der Heide heeft er al vroeg voor gekozen geen deel te nemen aan de race naar groot, groter, grootst.

‘Wat is er mis met wat minder?’

Bron:Schuttevaer

2 gedachten over “‘Wat is er mis met wat minder?’”

  1. Hoi Martin je heb zeker gelijk. Het moet allemaal groter de mensen hebben nooit meer genoeg. Een groter schip een groter auto een groter huis. En dan maar klagen dat het zo slecht gaat. Een mensen maak zich zelf en de wereld kapot? Genieten mag schijnbaar niet meer, het draaid allemaal om veel geld verdienen. Er is zoveel meer in het leven dan geld verdienen . Geniet van je gezin en van elkaar. Ik wens jullie Gezegende kerst dagen en een goed 2012 toe, met veel liefde voor het gezin.

  2. Ben het helemaal met Martin en Peter eens,al deze groot doenerij is nergens goed voor.Familie,vrienden en je persoonlijke levensgenot zijn voor mij het aller belangrijkst,leuk hoor ,een heel groot schip en een dikke auto,maar als je daar dag en nacht voor bezig moet zijn kies ik toch voor het eerste ! En dat we met steeds meer mensen op deze aardkloot moeten zien te overleven betekend ook dat met meer moeten delen. Werk om te leven,en leef niet om te werken !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.